Mięso kroimy w kostkę, przyprawiamy solą i pieprzem i gotujemy na parze razem z różyczkami brokuła przez około 15 minut. Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy posiekaną cebulę. Następnie dodajemy ugotowany ryż i kukurydzę i smażymy przez kilka minut. Na koniec dodajemy posiekaną pietruszkę, pieprz, kolendrę.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 580g |
![]() |
|
Brokuły | 150g |
![]() |
|
Cebula | 510g |
![]() |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.6g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Jarmuż | 750g |
![]() |
|
Kiwi | 150g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 1050g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 60g |
![]() |
|
Mak niebieski | 5g |
![]() |
|
Marchew | 405g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.6g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 4g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 0.03g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 405g |
![]() |
|
Por | 420g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 60g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Sól himalajska | 3g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |