1. Ogórka drobno pokrój. Nasiona upraż na suchej patelni. 2. Wszystko wymieszaj z serkiem
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bakłażan | 120g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 200g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cukier | 5g |
![]() |
|
Curry | 8g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 15g |
![]() |
|
Kiełki fasoli mung | 20g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 15g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 10g |
![]() |
|
Ogórek | 40g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 190g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 20g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 25g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 30g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 150g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Skrobia ziemniaczana | 25g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 10g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |