1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 102g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 80g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 2g |
![]() |
|
Pomidory | 40g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Surówka z ogórków z jogurtem naturalnym | 272g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sól biała | 2g |
![]() |