1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 1000g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 25g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Czosnek | 60g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Marchew | 210g |
![]() |
|
Masło | 26g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pestki dyni | 20g |
![]() |
|
Pomidory | 290g |
![]() |
|
Rukola | 50g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 40g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 60g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 120g |
![]() |
|
Ziemniaki | 200g |
![]() |