Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
propozycja przepisu przysłana przez: Zefios
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 0.25g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 204g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 45g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 25g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 70g |
![]() |
|
Marchew | 45g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 18g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pomidory | 850g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 75g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Schab bez kości | 150g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 250g |
![]() |