1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 660g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 30g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 80g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Cynamon | 1g |
![]() |
|
Jabłko | 200g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 180g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 100g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 20g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 230ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Nasiona chia | 30g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 35g |
![]() |
|
Otręby pszenne | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Proszek do pieczenia | 16g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |