Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 200g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 70g |
![]() |
|
Masło | 6g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 3g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 25g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pomidory | 230g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 60g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 50g |
![]() |
|
Sezam | 5g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 60g |
![]() |