Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 180g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Gruszka | 260g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 58g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 300ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek | 40g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomarańcze | 400g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 60g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |