1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Słodzik rozpuścić we wrzątku. Na wrzątek wsypać budyń w proszku wymieszany z kaszą manną cały czas mieszając, żeby nie zrobiły się grudki. Gdy masa jest jednolita i gęsta dodajemy twaróg i wszystko dobrze mieszamy. Gotową mieszankę posypujemy owocami, czekoladą i orzechami.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 9g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 150g |
![]() |
|
Budyń waniliowy bez cukru | 20g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Czekolada gorzka | 10g |
![]() |
|
Kasza manna | 20g |
![]() |
|
Ksylitol | 28g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 550g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 45g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 20g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Ser twarogowy chudy | 150g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |