Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Marchew | 45g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 20g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 20g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 130g |
![]() |
|
Schab bez kości | 150g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |