Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 320g |
![]() |
|
Cebula | 20g |
![]() |
|
Chleb żytni | 200g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 30g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 30g |
![]() |
|
Kiwi | 450g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 70g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 2g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 3g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pomidory | 60g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 100g |
![]() |
|
Sok anansowy | 150g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Woda | 750ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |