1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 150g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cebula | 10g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Mango | 140g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.1g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 10g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |