1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Szynkę pokroić w plasterki, pomidorki na połówki, suszone pomidory w paski i czosnek w plasterki. Na oliwie podsmażyć szynkę, dodać suszone pomidory, pomidorki i czosnek, smażyć przez ok. 3 minuty mieszając co jakiś czas. Zmniejszyć ogień, dodać jogurt, doprawić solą i pieprzem i gotować mieszając, aż sos zgęstnieje. Podawać z makaronem
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 60g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 180g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 80g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 300ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 120g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szynka wieprzowa, gotowana | 100g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |