Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 340g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 180g |
![]() |
|
Cebula | 25g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kapusta pekińska | 200g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 460ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 320g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 30g |
![]() |