Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 21g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 340g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Jabłko | 375g |
![]() |
|
Marchew | 270g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 585ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 30g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 20g |
![]() |