Mięso kroimy w kostkę, przyprawiamy solą i pieprzem i gotujemy na parze razem z różyczkami brokuła przez około 15 minut. Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy posiekaną cebulę. Następnie dodajemy ugotowany ryż i kukurydzę i smażymy przez kilka minut. Na koniec dodajemy posiekaną pietruszkę, pieprz, kolendrę.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 450g |
![]() |
|
Brokuły | 150g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 340g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Dynia | 220g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Groch, nasiona suche | 44g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 60g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Marchew | 80g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 6g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 460ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 16g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 80g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 80g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 80g |
![]() |
|
Por | 140g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 60g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 15g |
![]() |