Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Banan | 180g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 340g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 1000g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Czosnek | 60g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Marchew | 105g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 350ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 460ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 18g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 50g |
![]() |
|
Schab bez kości | 100g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 40g |
![]() |
|
Ziemniaki | 200g |
![]() |