Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski, zalewamy jogurtem i posypujemy cynamonem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 750g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 224g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 340g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 220g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Mango | 140g |
![]() |
|
Masło | 6g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 10g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 60g |
![]() |