1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 10g |
![]() |
|
Banan | 100g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 4g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Cytryna | 40g |
![]() |
|
Czarne jagody | 130g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 80g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 450ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 50g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 300g |
![]() |
|
Pomidory | 630g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Sałata lodowa | 200g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Suszona żurawina | 12g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 170g |
![]() |