Składniki miksujemy z dodatkiem odrobiny wody (do uzyskania odpowiedniej konsystencji, pozwalającej na wylanie zawartości na patelnię) i smażymy całość na średnim ogniu na oleju. W efekcie otrzymujemy jeden gruby naleśnik. Po przełoż eniu na talerz smarujemy dżemem niskosłodzonym - proponujemy morelowy, ale świetnie sprawdzi się każdy niskosłodzony dżem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Aromat waniliowy | 1g |
![]() |
|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Cebula | 25g |
![]() |
|
Ciecierzyca (cieciorka) konserwowa | 240g |
![]() |
|
Cukier | 5g |
![]() |
|
Dżem morelowy niskosłodzony | 50g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 250g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 30g |
![]() |
|
Kapusta pekińska | 200g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 48g |
![]() |
|
Nasiona dyni | 10g |
![]() |
|
Ogórek kiszony | 120g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 100g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.1g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 120g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 75g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 3g |
![]() |
|
Syrop klonowy | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sól biała | 0.2g |
![]() |