Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 500g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Grejpfrut | 130g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jaja kurze całe | 172g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 20g |
![]() |
|
Kasza manna | 50g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 150g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 110g |
![]() |
|
Pestki dyni | 15g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |