Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 120g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 100g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukinia | 120g |
![]() |
|
Curry | 6g |
![]() |
|
Granat | 100g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 180g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 90g |
![]() |
|
Kalafior | 120g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Musztarda | 10g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 90g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 40g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 1g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pierś z indyka | 200g |
![]() |
|
Pomidory | 510g |
![]() |
|
Rukola | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 80g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 200g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |