Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Składniki rozdrabniamy na drobno i miksujemy.
Autor: qba100
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 100g |
![]() |
|
Banan | 520g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 50g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 5g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 500ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 125ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Ser twarogowy chudy | 150g |
![]() |