Kalafiora gotujemy na parze lub tradycyjnie, rozdrabniamy i mieszamy ze zmielonym mięsem, ulubionymi przyprawami i koperkiem. Formujemy kotlety i smażymy na oleju. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Sałatę rwiemy, mieszamy z jogurtem i doprawiamy.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 80g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 90g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 45g |
![]() |
|
Wieprzowina, łopatka | 100g |
![]() |