Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski, zalewamy jogurtem i posypujemy cynamonem.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 100g |
![]() |
|
Czosnek | 6g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 100g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 100g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 20g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 100g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 30g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |