Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 70g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 240g |
![]() |
|
Guarana mielona | 4g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 20g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 4g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 190g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 360g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Rodzynki | 22g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |