Płatki ugotować w mleku lub zostawić na noc do nasiąknięcia, jabłko i daktyle pokroić w drobną kostkę, dodać do garnka razem z masłem orzechowym. Podawać na ciepło lub zimno.
1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Aromat waniliowy | 6g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cukier | 3g |
![]() |
|
Cukier wanilinowy | 5g |
![]() |
|
Czarne jagody | 250g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 10g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 55g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 30g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 30g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 450ml |
![]() |
|
Mleko sojowe | 500ml |
![]() |
|
Mąka orkiszowa | 150g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Mąka pszenna typ 500 | 720g |
![]() |
|
Olej słonecznikowy | 100g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 100g |
![]() |
|
Otręby pszenne | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Papryka czerwona | 40g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 7g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 110g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 125g |
![]() |
|
Soda oczyszczona | 1g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 150ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |