Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
Kalafiora gotujemy na parze lub tradycyjnie, rozdrabniamy i mieszamy ze zmielonym mięsem, ulubionymi przyprawami i koperkiem. Formujemy kotlety i smażymy na oleju. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Sałatę rwiemy, mieszamy z jogurtem i doprawiamy.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bulion warzywny | 500g |
![]() |
|
Cebula | 400g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 80g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 25g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 3g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 10g |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Orzechy brazylijskie | 16g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 200g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 300g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 60g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Wieprzowina, łopatka | 100g |
![]() |
|
Wołowina, rozbratel | 500g |
0,00 zł
(0,00 zł) |