Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 60g |
![]() |
|
Brokuły | 50g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 100g |
![]() |
|
Groszek zielony | 50g |
![]() |
|
Gruszka | 390g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 90g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Marchew | 50g |
![]() |
|
Masło | 25g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 82g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 300ml |
![]() |
|
Ryż brązowy | 50g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 200g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |