Kalafiora gotujemy na parze lub tradycyjnie, rozdrabniamy i mieszamy ze zmielonym mięsem, ulubionymi przyprawami i koperkiem. Formujemy kotlety i smażymy na oleju. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Sałatę rwiemy, mieszamy z jogurtem i doprawiamy.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 960g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 560g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 80g |
![]() |
|
Kiwi | 150g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 100g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 37g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 230ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 400g |
![]() |
|
Nasiona chia | 40g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 35g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 20g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 220g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 130g |
![]() |
|
Siemię lniane | 10g |
![]() |
|
Wieprzowina, łopatka | 100g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |