1. Ogórka drobno pokrój. Nasiona upraż na suchej patelni. 2. Wszystko wymieszaj z serkiem
1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Guarana mielona | 4g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Ogórek | 80g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Pestki dyni | 20g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Rodzynki | 30g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 300g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 200ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |