Figi kroimy w drobną kostkę. Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i dodajemy pozostałe składniki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 60g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Ciecierzyca (cieciorka) konserwowa | 400g |
![]() |
|
Ekstrakt waniliowy | 2g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 30g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 550ml |
![]() |
|
Olej kokosowy | 25g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Syrop klonowy | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sól biała | 0.1g |
![]() |