1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 80g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Cynamon | 1g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Jabłko | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 180g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 20g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek | 80g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 45g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Otręby pszenne | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 20g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 50g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 50g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 5g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |