1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 300g |
![]() |
|
Cebula | 70g |
![]() |
|
Ciecierzyca (cieciorka) konserwowa | 400g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Czosnek | 15g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 5g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 750g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 30g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Kurkuma | 5g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 5g |
![]() |
|
Mieszanka przypraw garam masala | 30g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Miód pszczeli | 180g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 300ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 630g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 61g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 90g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 90g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 2g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 400g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 30g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 15g |
![]() |
|
Soda oczyszczona | 7.5g |
![]() |
|
Sól biała | 6g |
![]() |
|
Woda | 300ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |