Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 112g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 16g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Ksylitol | 28g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 300ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 120g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 35g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 220g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 85g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |