Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski, zalewamy jogurtem i posypujemy cynamonem.
propozycja przepisu przysłana przez: Zefios
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 8.25g |
![]() |
|
Brokuły | 500g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 70g |
![]() |
|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 264g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 260g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 45g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 50g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 40g |
![]() |
|
Pomidory | 850g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |