Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cukinia | 300g |
![]() |
|
Cynamon | 8g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Gruszka | 250g |
![]() |
|
Jabłko | 720g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 140g |
![]() |
|
Kalafior | 300g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 100g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 80g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 70g |
![]() |
|
Rodzynki | 14g |
![]() |
|
Rzeżucha | 10g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 400g |
![]() |
|
Sok pomarańczowy | 40g |
![]() |