1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Czarne oliwki | 20g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Fasolka szparagowa mrożona | 80g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Majonez | 10g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 375ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 350g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Sałata | 180g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 150g |
![]() |