Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 200g |
![]() |
|
Cynamon | 8g |
![]() |
|
Guarana mielona | 4g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Hummus z czarnuszką | 80g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jabłko | 720g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 100g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 190g |
![]() |
|
Marchew | 300g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 24g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 3g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 160g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 710g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 60g |
![]() |
|
Rodzynki | 14g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 30g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |