1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cytryna | 58g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 80g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 100g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 55g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 170g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 360g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 150g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Rukola | 100g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 200g |
![]() |