1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Ciecierzyca (cieciorka) | 60g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jabłko | 100g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 212g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 100g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Kurkuma | 1g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 1g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 190g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Sezam | 20g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 1g |
![]() |