1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Całość mieszamy w misce.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Aromat waniliowy | 2g |
![]() |
|
Banan | 360g |
![]() |
|
Brokuły | 500g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 424g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 7g |
![]() |
|
Ksylitol | 10g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 220g |
![]() |
|
Malina | 140g |
![]() |
|
Migdały | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 6g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 100ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mąka gryczana | 60g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Mąka ziemniaczana | 80g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 21g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Rodzynki | 22g |
![]() |
|
Sezam | 30g |
![]() |
|
Suszona żurawina | 25g |
![]() |
|
Szpinak | 120g |
![]() |
|
Sól biała | 3g |
![]() |
|
Woda | 18ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |