Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 100g |
![]() |
|
Banan | 60g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Curry | 3g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 350g |
![]() |
|
Kasza kuskus | 100g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 24g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 12g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Mleko sojowe | 125ml |
![]() |
|
Olej kokosowy | 7g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 2g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 20g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |
|
Szpinak | 40g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 100g |
![]() |