Płatki ugotować w mleku lub zostawić na noc do nasiąknięcia, jabłko i daktyle pokroić w drobną kostkę, dodać do garnka razem z masłem orzechowym. Podawać na ciepło lub zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 500g |
![]() |
|
Cebula | 400g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 100g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 10g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 25g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 100g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 3g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 100g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 200g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 400g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 100g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 300g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 45g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Wołowina, rozbratel | 500g |
0,00 zł
(0,00 zł) |