Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Cebulę i czosnek podsmaż na rozgrzanej oliwie Dodaj sparzone pomidory i duś przez kilka minut i dopraw dla smaku. Pieczarki i kurczaka pokrój w paski i wrzuć do sosu Dodaj liść laurowy i gotuj, aż mięso będzie miękkie Podawaj z makaronem ugotowanym al dente
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 100g |
![]() |
|
Cebula | 160g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 25g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Czosnek | 6g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 90g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 100g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry | 200g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pestki dyni | 20g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 20g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 120g |
![]() |
|
Pomidory | 460g |
![]() |
|
Rukola | 50g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 30g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 200g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 120g |
![]() |