Kalafiora gotujemy na parze lub tradycyjnie, rozdrabniamy i mieszamy ze zmielonym mięsem, ulubionymi przyprawami i koperkiem. Formujemy kotlety i smażymy na oleju. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Sałatę rwiemy, mieszamy z jogurtem i doprawiamy.
Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 5g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 130g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Ksylitol | 5g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Malina | 50g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Migdały | 60g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 110g |
![]() |
|
Mięta suszona | 1g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 525ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 125ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 120g |
![]() |
|
Wieprzowina, łopatka | 100g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 4g |
![]() |