Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
1. Kurczaka czyścimy, kroimy w kostkę i gotujemy w bulionie z umytymi i pokrojonymi szparagami i groszkiem. 2. Gdy mięso będzie miękkie, dodajemy cebulę, majeranek i parmezan (zostawić trochę, do posypania gotowej zupy). 3. Doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. 4. Podajemy na talerzu, posypane resztą parmezanu.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 150g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 250g |
![]() |
|
Cebula | 25g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 400g |
![]() |
|
Groszek zielony | 30g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 210g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 50g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 31g |
![]() |
|
Majeranek suszony | 1g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 145ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 20g |
![]() |
|
Ogórek | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 140g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 60g |
![]() |
|
Ser parmezan | 16g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 120g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 40g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Szczypiorek | 20g |
![]() |
|
Szparagi | 120g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |