Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
1. Kurczaka czyścimy, kroimy w kostkę i gotujemy w bulionie z umytymi i pokrojonymi szparagami i groszkiem. 2. Gdy mięso będzie miękkie, dodajemy cebulę, majeranek i parmezan (zostawić trochę, do posypania gotowej zupy). 3. Doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. 4. Podajemy na talerzu, posypane resztą parmezanu.
| Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
|---|---|---|---|
| Awokado | 150g |
4,66 zł
(13,99 zł) |
|
| Bulion warzywny | 250g |
27,30 zł
(27,96 zł) |
|
| Cebula | 25g |
0,06 zł
(1,89 zł) |
|
| Chleb żytni | 140g |
1,33 zł
(3,79 zł) |
|
| Filet z piersi kurczaka | 400g |
6,95 zł
(8,69 zł) |
|
| Groszek zielony | 30g |
0,47 zł
(6,99 zł) |
|
| Jaja kurze całe | 210g |
1,47 zł
(6,99 zł) |
|
| Jogurt naturalny (grecki) | 120g |
0,75 zł
(2,49 zł) |
|
| Jogurt naturalny 2% | 50g |
0,39 zł
(1,39 zł) |
|
| Koper ogrodowy | 31g |
3,71 zł
(5,98 zł) |
|
| Majeranek suszony | 1g |
0,20 zł
(1,79 zł) |
|
| Miód pszczeli | 10g |
0,37 zł
(14,99 zł) |
|
| Mleko krowie 1,5% | 145ml |
0,51 zł
(3,49 zł) |
|
| Mąka pszenna typ 500 | 20g |
0,06 zł
(2,99 zł) |
|
| Ogórek | 100g |
0,67 zł
(3,99 zł) |
|
| Olej rzepakowy | 10g |
0,07 zł
(6,99 zł) |
|
| Pomidory | 140g |
0,74 zł
(3,99 zł) |
|
| Płatki owsiane | 40g |
0,26 zł
(3,29 zł) |
|
| Ryż brązowy | 100g |
0,75 zł
(2,99 zł) |
|
| Sardynka w oleju | 60g |
3,00 zł
(5,99 zł) |
|
| Ser parmezan | 16g |
3,33 zł
(25,99 zł) |
|
| Ser twarogowy półtłusty | 120g |
1,92 zł
(3,99 zł) |
|
| Ser typu "Feta" | 40g |
0,64 zł
(4,29 zł) |
|
| Sok cytrynowy | 12g |
0,32 zł
(5,29 zł) |
|
| Szczypiorek | 20g |
1,99 zł
(2,49 zł) |
|
| Szparagi | 120g |
2,88 zł
(11,99 zł) |
|
| Szpinak | 50g |
1,00 zł
(3,99 zł) |
|
| Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |