Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Gruszka | 260g |
![]() |
|
Imbir | 10g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 24g |
![]() |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 200g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 60g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 200g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 90g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 40g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |