Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Awokado | 80g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 40g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 224g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Ksylitol | 60g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mleko sojowe | 880ml |
![]() |
|
Mąka gryczana | 520g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 150g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 100g |
![]() |
|
Pomidory | 140g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 8g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 60g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Truskawki | 100g |
![]() |