Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Brokuły | 300g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 100g |
![]() |
|
Cytryna | 40g |
![]() |
|
Dorsz, świeży, filety bez skóry | 100g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 250g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 90g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 80g |
![]() |
|
Mak niebieski | 10g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Migdały | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 320g |
![]() |
|
Sezam | 20g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |